Atrás

 

Software BASIC liquidDinamik

 

Amb el Programari *BASIC liquidDinamik® tens a les teves mans tota la potència de gestió 

i difusió de liquidDinamik®:

 

> GESTIÓ DE LA DOCUMENTACIÓ

> GESTIÓ ADMINISTRATIVA

> GESTIÓ DEL CATÀLEG

> INFORMACIÓ DELS MATERIALS

> DIFUSIÓ ONLINE DE CONTINGUTS MULTIMÈDIA

> ENTRADA IL·LIMITADA DE CONTINGUTS MULTIMÈDIA PEL CLIENT

> ELEVADA VERSATILITAT EN EL DISSENY WEB

> ADAPTABILITAT A la IMATGE CORPORATIVA DEL CLIENT

> CONTINGUTS COMPARTITS EN XARXES SOCIALS

 

El Software liquidDinamik® és 100% autogestionable i editable, a través del tutorial, actualitzat anualment. El Software liquidDinamik® inclou un curs de 8 hores, impartit a la seu de liquidDocs per al client.

 

El Software liquidDinamik® està creat a partir de diversos menús predefinits genèrics .

 

El client pot autogestionar el seu Web i tots els seus continguts amb plena autonomia i continuar editant, generant i modificant il·limitats continguts, gràcies al CURS impartit per liquidDocs i el Tutorial inclosos.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gestió integral de la informació 

 

liquidDinamik® permet la gestió, edició, disseny i reconversió de continguts online del client, adaptant-los a una nova gestió i ús de la informació, que pot actualitzar-se permanentment.

 

Arxius, Catàlegs, Línies de productes 2.0

 

 

liquidDinamik® permet l’organització, coordinació, implementació i recerca de continguts multimèdia. Des de liquidDinamik® es poden crear nous arxius i recorreguts interactius, que introdueixen a l’usuari a les continguts, obres i productes des d’innovadors punts de vista temàtics i conceptuals.

 

Espais Web 2.0

 

El Software facilita crear diferents tipus d’Espais Web 2.0 (Microwebs) i xarxes obertes als usuaris, tant públiques com a privades, plenament adaptades a la imatge corporativa del client.

 

Geolocalización de continguts

 

El programari liquidDinamik® utilitza el nou servei de geolocalización de tots els continguts a través de l’ús de Fitxes/Microwebs 2.0 creant xarxes, arxius, col·leccions, línies de productes, catàlegs i publicacions des de GoogleMaps, per potenciar originals acostaments *geoespaciales.

 

Actualització permanent

 

La informació diària (Notícies, Agenda, Esdeveniments...) pot actualitzar-se permanentment de forma senzilla i amb un versàtil disseny.

 

Mapes conceptuals, xarxes i seus virtuals

 

Creació de Mapes Conceptuals sobre GoogleMaps, personalitzats per a cada client, a les diferents àrees de coneixement i producció. Aquest servei permet al client gestionar Seus Virtuals, a partir de mapes sobre GoogleMaps. 

 

Exposicions i Esdeveniments 2.0

 

Servei que permet la sostenibilitat en el temps, actualitzant permanentment la informació, facilitant la conservació i difusió dels continguts al marge de les limitacions temporals i físiques de les exposicions i esdeveniments temporals presencials.

 

Educació i Formació

 

El client pot autogestionar infinites Microwebs 2.0, per a les activitats formatives programades i participades, creant un arxiu multimèdia 2.0 de materials i continguts, obert a la comunitat d’usuaris, alumnes, centres de formació contínua, escoles, universitats... 

 

Catàlegs i Publicacions 2.0

 

Permet editar publicacions 2.0 online, en les quals cada pàgina és una eina multimèdia 2.0, 100% autogestionable i actualitzable en temps real. Les publicacions, catàlegs, arxius, línies de productes, poden quedar oberts a l’usuari, accedint a ells de forma segura.