Atrás

 

liquidDinamik LIFE SYSTEM

 

liquidDinamik® LIFE SYSTEM es desenvolupa a partir del Programari *liquidDinamik® i consisteix en la creació a mesura d’una Plataforma Web 2.0, 100% personalitzada, amb millores dissenyades i implementades per resoldre les necessitats específiques del client.

 

La metodologia de treball amb els nostres clients és:

 

Estudiem i analitzem cada cas. 

L’anàlisi de la institució/empresa, els seus projectes i els seus reptes a mitjà i llarg termini, són una part indispensable del desenvolupament del projecte. El treball conjunt i el coneixement compartit, abans del desenvolupament de les solucions, ens permeten identificar les necessitats i objectius reals, per projectar i desenvolupar una solució específica idònia per al client. 

 

Dissenyem el projecte. 

Dissenyem solucions, conceptes i propostes de desenvolupament, gràcies a una anàlisi detalladament per detectar necessitats i objectius, en total sinergia amb l’equip de treball del client.

 

Desenvolupem i implementem les solucions. 

Desenvolupem les solucions tecnològiques a mesura, a través de les més adequades tecnologies que optimitzen els temps de desenvolupament, asseguren l’alta qualitat del producte final, el seu manteniment i la seva contínua actualització.

 

 

A partir de la implementació de les solucions i la publicació dels continguts online, el client pot començar a autogestionar el seu Web, el seu Catàleg i tots els seus continguts amb plena autonomia i continuar editant, generant i modificant il·limitats continguts, gràcies al CURS impartit per liquidDocs i el Tutorial inclosos. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gestió integral de la informació 

 

liquidDinamik® permet la gestió, edició, disseny i reconversió de continguts online del client, adaptant-los a una nova gestió i ús de la informació, que pot actualitzar-se permanentment.

 

Arxius, Catàlegs, Línies de productes 2.0

 

 

liquidDinamik® permet l’organització, coordinació, implementació i recerca de continguts multimèdia. Des de liquidDinamik® es poden crear nous arxius i recorreguts interactius, que introdueixen a l’usuari a les continguts, obres i productes des d’innovadors punts de vista temàtics i conceptuals.

 

Espais Web 2.0

 

El Software facilita crear diferents tipus d’Espais Web 2.0 (Microwebs) i xarxes obertes als usuaris, tant públiques com a privades, plenament adaptades a la imatge corporativa del client.

 

Geolocalización de continguts

 

El programari liquidDinamik® utilitza el nou servei de geolocalización de tots els continguts a través de l’ús de Fitxes/Microwebs 2.0 creant xarxes, arxius, col·leccions, línies de productes, catàlegs i publicacions des de GoogleMaps, per potenciar originals acostaments *geoespaciales.

 

Actualització permanent

 

La informació diària (Notícies, Agenda, Esdeveniments...) pot actualitzar-se permanentment de forma senzilla i amb un versàtil disseny.

 

Mapes conceptuals, xarxes i seus virtuals

 

Creació de Mapes Conceptuals sobre GoogleMaps, personalitzats per a cada client, a les diferents àrees de coneixement i producció. Aquest servei permet al client gestionar Seus Virtuals, a partir de mapes sobre GoogleMaps. 

 

Exposicions i Esdeveniments 2.0

 

Servei que permet la sostenibilitat en el temps, actualitzant permanentment la informació, facilitant la conservació i difusió dels continguts al marge de les limitacions temporals i físiques de les exposicions i esdeveniments temporals presencials.

 

Educació i Formació

 

El client pot autogestionar infinites Microwebs 2.0, per a les activitats formatives programades i participades, creant un arxiu multimèdia 2.0 de materials i continguts, obert a la comunitat d’usuaris, alumnes, centres de formació contínua, escoles, universitats... 

 

Catàlegs i Publicacions 2.0

 

Permet editar publicacions 2.0 online, en les quals cada pàgina és una eina multimèdia 2.0, 100% autogestionable i actualitzable en temps real. Les publicacions, catàlegs, arxius, línies de productes, poden quedar oberts a l’usuari, accedint a ells de forma segura.