Atrás

 

liquidDinamik STANDARD PACK

 

 

liquidDinamik® STANDARD PACK inclou:

 

> Software BASIC liquidDinamik® + Curs presencial + Tutorial

> Creació de Web 2.0 STANDARD PACK

 

El servei STANDARD PACK consisteix en la creació d’una Web 2.0 personalitzada per al client, incloent la coordinació general, la producció, el disseny gràfic adaptat a la identitat corporativa del client i la inserció dels següents continguts multimèdia:

 

. 1 HOME Estàtica 

Disseny i personalització de la HOME principal del client, amb Menú principal.

 

. 4 SUBHOMES Estàtiques

Disseny i personalització de 4 SUBHOMES. Cada Subhome introdueix als diferents temes o categories decidits pel client.

 

. 1 ARXIU, FONS, CATÀLEG: 50 Peces/Fitxes *Microweb 

Disseny i personalització de les Microwebs del client.

Implementació de continguts mutimedia en 100 Microwebs.

 

. 5 PÀGINES INFO GENERAL

Per exemple: Contacte. Links. Avís Legal. Drets reproducció. Mapa Web

 

A partir de la publicació d’aquests continguts online, el client pot començar a autogestionar el seu Web, el seu Catàleg i tots els seus continguts amb plena autonomia i continuar editant, generant i modificant il·limitats continguts, gràcies al CURS impartit per liquidDocs i el Tutorial inclosos.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gestió integral de la informació 

 

liquidDinamik® permet la gestió, edició, disseny i reconversió de continguts online del client, adaptant-los a una nova gestió i ús de la informació, que pot actualitzar-se permanentment.

 

Arxius, Catàlegs, Línies de productes 2.0

 

 

liquidDinamik® permet l’organització, coordinació, implementació i recerca de continguts multimèdia. Des de liquidDinamik® es poden crear nous arxius i recorreguts interactius, que introdueixen a l’usuari a les continguts, obres i productes des d’innovadors punts de vista temàtics i conceptuals.

 

Espais Web 2.0

 

El Software facilita crear diferents tipus d’Espais Web 2.0 (Microwebs) i xarxes obertes als usuaris, tant públiques com a privades, plenament adaptades a la imatge corporativa del client.

 

Geolocalización de continguts

 

El programari liquidDinamik® utilitza el nou servei de geolocalización de tots els continguts a través de l’ús de Fitxes/Microwebs 2.0 creant xarxes, arxius, col·leccions, línies de productes, catàlegs i publicacions des de GoogleMaps, per potenciar originals acostaments *geoespaciales.

 

Actualització permanent

 

La informació diària (Notícies, Agenda, Esdeveniments...) pot actualitzar-se permanentment de forma senzilla i amb un versàtil disseny.

 

Mapes conceptuals, xarxes i seus virtuals

 

Creació de Mapes Conceptuals sobre GoogleMaps, personalitzats per a cada client, a les diferents àrees de coneixement i producció. Aquest servei permet al client gestionar Seus Virtuals, a partir de mapes sobre GoogleMaps. 

 

Exposicions i Esdeveniments 2.0

 

Servei que permet la sostenibilitat en el temps, actualitzant permanentment la informació, facilitant la conservació i difusió dels continguts al marge de les limitacions temporals i físiques de les exposicions i esdeveniments temporals presencials.

 

Educació i Formació

 

El client pot autogestionar infinites Microwebs 2.0, per a les activitats formatives programades i participades, creant un arxiu multimèdia 2.0 de materials i continguts, obert a la comunitat d’usuaris, alumnes, centres de formació contínua, escoles, universitats... 

 

Catàlegs i Publicacions 2.0

 

Permet editar publicacions 2.0 online, en les quals cada pàgina és una eina multimèdia 2.0, 100% autogestionable i actualitzable en temps real. Les publicacions, catàlegs, arxius, línies de productes, poden quedar oberts a l’usuari, accedint a ells de forma segura.